3 persona kanë humbur jetën nga koronavirirus në vendin tonë. Përveç mjekut Hysni Shkajut, kanë humbur jetën dhe 2 persona të tjerë. Ndërkohë janë identifikuar 71 raste pozitive.

Në një komunikim për mediat, specialistja e ISHP-së, Eugena Tomini pohoi se ka një trend të shtuar të rasteve të konfirmuara me Covid-19 si dhe një numër të lartë të të hospitalizuarve.