Mësohen emrat e tre kandidatëve të rinj që do të garojnë në primaret e Partisë Demokratike në Tiranë për të hyrë më pas në garën e madhe të zgjedhjeve lokale që do të zhvillohen më 14 maj 2023.

Kandidatët e rinj janë Julian Deda, Fatmir Merkoçi dhe Enkelekjda Fejzo.

 

 

Në total kandidatët për Primaret në Tiranë deri më tani janë shtatë:

  1. Belind Këlliçi
  2. Gert Bogdani
  3. Ilir Alimehmeti
  4. Adriana Kalaja
  5. Enkelejda Fejzo
  6. Fatmir Merkoçi
  7. Julian Deda

Mbrëmja e të dielës ishte afati final që Komisioni Zgjedhor në PD ka përcaktuar  për regjistrimin e kandidatëve në primare për tre bashkitë më të mëdha në vend, Tiranën, Durrësin dhe Elbasanin.