Ashtu siç është paralajmëruar, këngëtarja Fjolla Morina ka publikuar këngën dhe klipin “Bone Vet (Mos Imagjino”.

Fjolla veç tjerash, në këtë këngë këndon: “afrohu, kapum, shlirohu, deshëm, mos imagjino, bonë vetë”.

Kur bëhet fjalë për Fjolla Morinën, gjithmonë duhet të kujtojmë se bëhet fjalë për diçka vërtetë të ‘nxehtë’.

Kënga ka një titull mjaft kontraverz ‘Bone vet’, me muzikë të Don Arbas ndërsa klipi është realizuar nga Imagine Films.

Si duket Fjolla po tenton që të ‘përvëlojë’ të gjithë me provokime te reja.