Të gjitha pyetjet kishin marrë përgjigje pozitive nga shumica.

PYETJET DHE REZULTATET: 

Nënat me fëmijë të mitur duhet të kenë mbrojtje të veçantë sociale nga shteti
431 881 – PO

73 233 – JO

26 111 – NUK E DI

Të ashpërsohen dënimet për autorët përsëritës të krfimeve
431 881 – PO

73 233 – JO

26 111 – NUK E DI

Të mbrohen nga shteti ata që denoncojnë pagat fiktive nga punëdhënësit
353 243 – PO

120 898 – JO

36 017 – NUK E DI

Pensionistët që punojnë të mos paguajnë kontribute shoqërore
332 090 – PO

136 041 – JO

38 631 – NUK E DI

Emigrantët që depozitojnë kursimet në Shqipëri duhet të marrin amnisti të plotë
332 093 – PO

120 360 – JO

53 336 – NUK E DI

Të legalizohet kanabisi për qëllime mjekësore
308 992 – PO

148 092 – JO

51 051 – NUK E DI

Të paraqitet certifikata e vaksinimit në çdo ambient të mbyllur
210 235 – PO

265 040 – JO

29 389 – NUK E DI

Të ashpërsohen masat kundër evazionit fiskal
327 055 – PO

135 912 – JO

38 570 – NUK E DI

Qeveria të marrë masa më të ashpra nga persona apo subjekte që ndotin hapësirën publike
348 075 – PO

85 980 – JO

31 152 – NUK E DI

Të pezullohen gjyqtarët dhe prokurorët që nuk kanë kaluar vetingun
372 098 – PO

97 551 – JO

33 080 – NUK E DI

Shqipëria të ndahet nga Maqedonia e Veriut për të vijuar procesin e anëtarësimit në BE
343 420 – PO

96 910 – JO

72 871 – NUK E DI

Ballkani i hapur ka pasur ndikim pozitiv apo jo
303 018 – PO

134 879 – JO

79 666 – NUK E DI

Kryeministri Rama tha në konferencën për shtyp të enjten se ministritë përkatëse do të nisnin punën për të zbatuar të gjitha opinionet e qytetarëve dhe herët a vonë 12 pikat do të realizoheshin.