Ka nisur në Vlorë ceremonia e ngritjes së flamurit me rastin e 110 vjetorit të Pavarësisë. Krerët më të lartë të shtetit shqiptar dhe kosovar janë bërë bashkë këtë 28 nëntor. Ata kanë ngritur flamurin kuq e zi në sheshin Pavarësia.

Qytetarë nga Shqipëria, Kosova, Çamëria, të pranishëm në ceremoni urojnë në këtë vit Jubilar për 110-vjetorin e Pavarësisë. Një ditë më parë në parlamentin e Shqipërisë u zhvillua seanca e parë e përbashkët e dy kuvendeve të Shqipërisë dhe Kosovës.