Fjoll

Këngëtarja Fjolla Morina është duke realizuar një fotosesion me fotografi të reja. Fotot të cilat tashmë kanë përfunduar duken të jenë mjaft provokative dhe me një veshje mjaft seksi.

Në disa foto gjatë realizimit të fotosesion, këngëtarja fjolla Morina shihet e zhveshur në masë të madhe.

Të presim deri në publikimin përfundimtar të fotove!