11422040_1018532961501859_549650270999575139_n
Në një intervistë me gazetarin Armir Shkurti dhe Xaj Sinani në RTV Nacional sekretari organizativ i partisë demokratike Enno Bozdo deklaroi se zgjedhjet e parakohëshme janë opsion i partisë demokratike për të ndalur katastrofën drejt të cilës po e çon vendin kjo mazhorancë.Gjithashtu, duke çmuar Bashën si udhëheqësin e duhur të demokratëve Bozdo vlerësoi berishizmin si një frymë të doemosdoshme për partinë demokratike në të bërit opozitë, sidomos në kushtet e këtij pushteti arbitrar