image_435
Policia ka zbukuar autorin e vrasjes se cifti Cek. Ai eshte Sokol Fran Mjacaj, dtl 14.02.1995, lindur dhe banues ne Lotaj/Dukagjin/Shkoder,
i denuar me pare per vjedhje me pasoje vdekjen e nje femije ne bashkpunim ne vitin 2010.
Ai ka kryer denimin me 5 vjet burg dhe ka dale nga burgu para nje muaji.
Autoresia eshte vertetuar shkencerisht me disa gjurme daktiloskopike ne brendesi te mjetit. Eshte dokumentuar plotesisht. Motivi mendohet te jete grabitja e makines. Policia eshte ne ndjekie te autorit te cilin e ka rrethuar ne zonem e Grudes. Policia u ben thirrje banoreve te mos strehojne autorim dhe te kontribuojne ne kapjen e tij.