Oborr-shkolle

Vlorë- Një nxënëse është plagosur në ambientet e gjimnazit në fshatin Gjorm, 80 km në lindje të qytetit të Vlorës.

Plagosja ka ndodhur mëngjesin e sotëm dhe mendohet se autori është djali i një mësueseje të shkollës së mesme të Gjormit

Adoleshentja e plagosur me iniciale E.T. ndodhet nën kujdesin e mjekëve në Spitalin rajonal të Vlorës.