11428021_10206495948548043_4554156376006483593_n
Dje pasdite Presidenti i Nacional Media z. Flamur Bucpapaj beri nje vizte ne qytetin e Ulqinit dhe ne fshatin Brat ku ishte i ftuar nga Kryetari Komunes dhe nga prifti i zones Don. Gabriele me rastin e festes se Shen Na Ndout .Z.Bucpapj u prit me mjaft kureshtje respekt dhe dashuri , mbi dy mije qytetar te Ulqinit , gjithashtu u dha nje Koncert nga ansambli iI Gjakoves dhe ansambli i Tuzit .Z Bucpapaj u nderua me dekoraten e Mirnjohjes per punen e çeshtjes Kombetare dhe gjuhes shqipe qe ben radio nacional e clia shtrihet paster deri ne kufi me Kroacin . Vlen te permendet qe ne fshatin Brat nuk flitej gjuha shqipe edhe pse te gjith ishin shqiptare dhe te krishter . Stafi i Nacional Media falendero priftio Don. Gabriele per pune e mire qe po ben ne komunitet per tu rikthyer serisht gjuhes shqipe .
11425257_10206495963988429_1646734544860760672_n11430168_10206495948508042_4380086528061607755_n