Novosel

Rritja e prurjeve në lumin Vjosë rrezikojnë të përmbytin zonën e Novoselës.  Shtabi i Emergjencave për të marrë masat për të shmangur këtë kërcënim që vjen nga lumi Vjosa që rrezikon një numër të madh banorësh.

Ndërkohë si kreu i komunës Novoselë në Vlorë,Kanan Shakaj ashtu edhe prefektja e Vlorës, Etjona Hoxha, të dy në lidhje telefonike  informuan sot se situata është vërtet alarmante dhe lumi ndodhet 2 metra mbi pikën kritike. Ministrat Tahiri dhe Panariti monitorojnë situatën