TIRANA

Punonjësit e transportit urban janë ritubuar dhe tentojnë sërish të shkojnë tek Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë.

Gazetari Erion Skëndaj raporton për News24 se punonjësit duan një pagë të dytë lufte pasi e para nuk i mjafton. Numri i të shoqëruarve ka shkaur në 10 persona pasi punonjësit kanë filluar të ritubohen.

Ndërkohë nuk dihet se sa do të zgjasë protesta por është hera e dytë që punonjësit e transportit urban janë ritubuar sot dhe kanë refuzuar të fillojnë punën.