KOMISIONI-SHENDETESISE
Propozimi erdhi nga deputetja Klodiana Spahiu, kur Blendi Klosi po sqaronte ndryshimet e ligjit të psikologut. Ajo tha se deputetët e PD kishin nevojë për psikolog, sepse ishin në opozitë. Përgjigja i erdhi menjëherë nga Albana Vokshi, që e korrigjoi duke thënë se i gjithë parlamenti kishte nevojë për psikolog. Në sfond dëgjohet zëri i Albina Dedës, që i bërtet kolegëve socialistë” Ju jeni të kartelizum! Ju jeni të kartelizum!

Kamera e Report TV ishte e vetmja e pranishme në komision dhe ka siguruar këtë video.