denis

Ka qënë një ditë e tmerrshme për familjen e një prej këngëtareve më të njohura, e cila ka rënë nga kati i fundit i një ndërtese duke i shkaktuar vdekjen sapo mbërriti në spital, e transportuar nga ambulanca dhe policia.

Lucia Caruso, 34 vjeç, ylli i disa hiteve dhe baladave, ishte e martuar dhe kishte 3 fëmijë me partnerin e saj. Ngjarja ka ndodhur në Torre Annunziata dhe pritet të zbardhen arsyet e kësaj ngjarjeje.