shqiponjat-e1448890127962
Gjat një ndeshje basketbolli në SHBA, u organizua një koreografi e valles së Tropojës.

Arena e “Air Canada Centre”, u përfshi nga tingujt e muzikës
shqiptare si një vlerësim për 103-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë.

Performanca u bë nga grupi “Shqiponjat e vogla”, të udhëhequra nga
Liliana Cingu, performuan gjatë ndeshjes mes Toronto Raptors dhe Phoenix
Suns në NBA.