Këngëtarja e cila ka prekur majat e suksesit ne dy hitet e mëdha që solli, Altuna Sejdiu Tuna ka vendosur të freskojë pamjen e saj. Kur themi “sallatë”, e kemi fjalën vetëm për ngjyrën sepse çfarë mund të themi është se edhe ky LOOK i shkon shumë.

Ndonëse e kemi parë me një pamje krejtsisht ndryshe dhe të shumëllojshëm në klipin e ri ‘MMV’, Tuna sërish ka ndryshuar pamjen. Ajo tani ka ngjyrosur flokët në të gjelbërt neoni. Me këtë look Tuna do të performojë sonte në Pejë.