GAZETA SHQIPTARE

Krijohet “security” shtetërore, do të punësohen policët para pensionit
Denaj: Rriten pagat për 65 mijë punonjës, tabela për çdo punonjës
Vendimi i qeverisë – Institucionet ku shtohen punonjësit dhe shkurtimet
Ndryshon test ii patentës, hiqen 1000 pyetje problematike
Njoftimi i Policisë dhe ARRSH: Nisin punimet te mbikalimi i Fushë-Krujës, ndryshon lëvizja e mjeteve
Sejko: Sistemi i sigurimi të depozitave po forcohet
Inspekton Bypass-in e Fierit – Balluku: Njëri krah i nyjës hapet për trafikun në qershor
Tatimet: Bizneset, procedura të reja për ankim administrative
Përllogaritja e pensioneve, qeveria miraton koeficientin e ri të indeksimit
SHEKULLI

Marya Gabriel: Hapi tjetër për Roaming, të ulim tarifat BE-Ballkan
Hahn: Audit për ‘Air Albania’ dhe aeroportin e Vlorës
Llogaritja e pensioneve, ndryshojnë koeficientët
Rriten pagat në administratë, ja shtesat
MAPO

Administrata publike – Ministrja Denaj: Pjesa më e madhe e pagave rriten me 7%
Pa roaming – Vendet e Ballkanit Perëndimor do të ulnin çmimet telefonike
PANORAMA

Vendimi i qeverisë, ngrihet polici private pranë Ministrisë së Brendshme
Të përndjekurit, 530 personat që marrin këstin e tretë
Rriten pagat për mjekët, arsimtarët e ushtarakët, ja sa bëhet përfitimi
Guvernatori: Rritja e sigurisë për depozitat ëhstë e fortë
Qeveria miratori skemën e re, si do të kompensohen fermerët
Bypass-i i Fierit, Balluku: I kalueshëm nga 30 qershori
SHQIPTARJA.COM

Qeveria: Rritne 7% koeficientët e llogaritjes së pensioneve
65 mijë punonjës të shtetit, paga 7-20% më të larta nga 1 prilli
Qeveria rimbusron fermerët, 10 lekë për 1 litë qumësht