PANORAMA

Pronat, afatet e reja për 11 mijë dosjet pa vendim

GAZETA SHQIPTARE

Pranga ish-drejtorit të Burgjeve, dyshimet: Mori para nga i dënuari

Rusia nuk pranon emrin e ri të Maqedonisë

Thaçi në SHBA: Do nënshkruaj marrëveshjen, nëse ndërkombëtarët garantojnë njohjen

ISSH: Si të përfitoni pension pleqërie nëpërmjet sigurimit vullnetar

SHEKULLI

Raporti i KLSH – Zhduken mjetet e konfiskuara

Merrte para për leje dhe transferime, arrestohet ish-drejtori i burgjeve

Propozimi për ndarjen e tokave bujqësore, referencë viti 1991

Tokat e zëna, nis aplikimi për kompensimet, ja procedura.