SHQIPTARJA.COM

Izolim ekstrem kokave të krimit sipas modelit Italian “41-bis”

Raporti për pensionet/Mungojnë 1.8 mln listëpagesa, punonjësit e rrezikuar

Afatet/vonesa në lidhjen e pensionit të pleqërisë

BSH: Bie për të tretin tremujor rresht ndjesia ekonomike

BE financon studimin e rimëkëmbjes së hekurudhës Durrës-Pogradec

ALUIZNI: Ja 161 familjarët që kanë tashmë gati lejet e legalizimit

SHEKULLI

Nga Italia në Shqipëri, 551 mijë euro para “të pista”

Shkolla e Policisë, datat e testimit për 150 fitues

Rritet çmimi i naftës, paguajmë 40% më shumë se mesatarja

Legalizimet, 160 personat që marrin lejet në rrethinat e Tiranës

GAZETA SHQIPTARE

PE, pa datë për negociatat e Shqipërisë: Përmbushni kushtet

Qeveria, nga 31 dhjetori mbyllen rreth 4 mijë pika bastesh në zonat e banuara

Parashikim më i lartë për rritjen ekonomike, FMN: Shqipëria, më mirë

Provimi/Listat e plota të kandidatëve në Infermieri, Fizioterapi e Mami

PANORAMA

Reforma zgjedhore, BE apel politikës për bashkëpunim

Rezoluta për Shqipërinë, PE: Kujdes me korrupsionin

Legalizimet, 160 emrat e rinj që marrin lejen në Tiranë

Rama: Kazinotë dhe pikat e bastit do ulin qepenat

Hekurudha Durrës-Pogradec do rehabilitohet

Parashikimi i FMN: Rritja ekonomike në 2018 do të jetë 4 për qind

Studentët braktisin Vlorën, 3 degë rrezikojnë mbylljen

Patrulla e Përgjithshme, 2679 të rinj kualifikohen për konkurs.