Tirane2
Dhjetëra qytetarë u mblodhën paditen e djeshme përpara ambasadës maqedonase në Tiranë për të protestuar kundër ndërhyrjes së armatosur të forcave maqedonase në lagjen e Trimave, të populluar nga shqiptarët në Kumanovë.
Por një ditë më pas policia e Tiranës ka proceduar penalisht organizatorët e këtij tubimi paqësor.
Atlin Goxhaj, Hatil Valteri dhe Aleks Rrema janë proceduar në gjendje të lirë për tubim të paligjshëm.
Ky procedim i Drejtorisë së Policisë së Tiranës duket absurd, pasi vjen në një kohë kur edhe qeveria shqiptare e ashpërsoi qëndrimin e saj ndaj Shkupit dhe kërkoi transparencë për çfarë ndodhi në Kumanovë.

11203054_10205944542640138_7331511987592755400_n

11012030_10205944542040123_71770068588397467_n

Edhe Tirana, “Me Kumanovën”