72746473

Tirana është renditur ndër 5 qytetet evropiane me cilësinë më të keqe për të jetuar. Sipas studimit të “Mercer”, kompani ndërkombëtare e analizave për investime financiare dhe të talentit, që nga viti 2011 Tirana renditet ndër 5 qytetet me cilësinë më të keqe për të jetuar në Evropë. Në një klasifikim botëror Tirana renditet në vendin e 176-të (nga 231 vende).