Teut
Është artiste e vërtet, nga ato që nuk janë në skenë sa për famë.
Teuta, ka potencë vokale, është e shkolluar dhe padyshim e meriton statusin e personit të njohur.
Kurti asnjëherë nuk ka synuar të jetë “këngëtare bukuroshe”, por me iniciativat e fundit, po na befason.

Nëna e Ayes, si pa pritur e kujtuar ka filluar të bëjë dhe postoj shumë “selfie”, edhe nga ato me buzë të fryera.