41362

Këngëtarja Soni Malaj ka publikuar një fotografi në rrjetet e saj sociale ku shihet me një bluzë të bardh e që në fakt në mbishkrimin e saj ishte një Barbie.

Soni ka treguar se kur ajo ishte e vogël i donte shumë kukullat dhe se ende i do, por që tani me to luan vajza e saj e vogël Ana.