sin

Vjollca haxhiu nuk po i ndalet dueteve. Së fundmi ajo është bërë pjesë e një dueti me këngëtarin Sinan Vllasaliun. Kënga më e re e tyre titullohet “Nanush” dhe është publkuar në xhirimet e vitit të ri. Se sa do ketë sukses kjo këngë si dutetet e tjera të Vjollcës, na mbetet të shohim klikimet.