E hëna që shënon edhe ditën e fundit të këtij viti, priten temperatura të ulëta. Sinoptikanët përjashtojnë mundësinë e reshjeve të shiut.
Në një parashikim të bërë nga IGJEUM thuhet se ditën e diel dhe të hënën nuk priten reshje, siç tregohet në tabelën më poshtë, respektivisht për secilin qark.