ditmir_bushati_paulin_sterkaj_11878
Debate në Shkodër mes ministrit të Jashtëm, Ditmir Bushati dhe ish kryetarit të Partisë Socialiste në Shkodër, Luan Heta kanë vazhduar përsëri.
Ndërsa mësohet se Ditmir Bushati ka kritikuar Luan Hetën për punën dhe rezultatet e dobëta në drejtimin e degës së PS-së së Shkodrës, nga ana e tij, kryesocialisti lokal në kundërpërgjigje i ka thënë, “Punën e kam bërë më së miri”.
Në debat është përfshirë edhe ish-kryekomunari Mark Zhuri, i cili i ka thënë Bushatit të shikojë listën e emërimeve në administratë.
“Në administratë keni më shumë emërime të LSI”.