Kryeministri Edi Rama dhe deputeti i PS Koco Kokedhima, gjate nje seance parlamentare, ku opozita ka akuzuar maxhorancen ne lidhje me shkarkimin e kryeinspektores se ILDKP Zana Xhuka.