Ndryshe nga hera e parë Jonida dhe Romeo nuk e fshiehin më romancën e tyre. Pas një periudhe të ndarë ata janë ribashkuar sërish. Nëpërmjet një video në “TikTok” këngëtarja konfirmoi ribashkimin me aktorin e humorit. Së fundmi ata janë shfaqur dorë për dore me njëri tjetrin nga plazhi i Borshit.

“Shih sa të bukur që janë. Shih, shih, shih. E kapa me dorë hundën”, dëgjohet të thotë Isida Mollaymeri për çiftin.

Pak ditë më parë ata bënë të njëjtin tatuazh. Jonida në krah, ndërsa Romeo në këmbë, vendosën që të gdhendnin përgjithmonë fjalët “Hate/Love”, pra dashuri dhe urrejtje.