Manuel Moscati

I njohur per muzaiken e tij ne disa clube te ndryshme ne Rome Italy Manuel Moscati behet gati kete ediscione te marre pjese ne emisionin X Factor Albania . Ka udhetuar vetem disa ore per te zbitur ne Token e shqiponjave Manueli eshte mirptitur ne Sallen e sporteve ne Tirane . Provë e parë ka qen te dale përpara gjyqtarëve të tregojnë talentin: Alban Skenderaj Miriam Cani, Nora Istrefi dhe Pandi Laco.