Rita ka një pasion të madh për tatuazhet dhe tani ka 28 të tilla. Pak më parë ajo ka patur 26 tatuazhe por së fundmi Ora ka bërë edhe dy të tjerë. Njërin te veshi i saj dhe tjetrin në krahun e saj. Te veshi i saj shihen tre vija vertikale dhe disa pika shoqëruese, nuk kuptohet nga të gjithë por disa prej fansave shprehen se është emri i saj në gjuhën hindi, gjuhë e cila flitet në Indi. Ndësa i dyti është një kafaz ku brenda janë dy zogj.

“Dy zogj në kafaz, më pëlqen ideja e të gjeturit të dashurisë së vërtet, këdo dhe çfarëdo që të jetë dhe t’i mbash të sigurt”, – mbishkruan Rita krahas fotos së postuar në Instagram.