reshje-shiu
I gjithë vendi pritet të përfshihet nga reshje të dendura shiu gjatë ditës së sotme. Reshjet do të intensifikohen të martën.

Në disa qytete Shtabet e Emergjencave janë në gatishmëri.

Megjithatë temperaturat nuk do të kenë rënie të forta.

Sipas parashikimit të sinoptikanëve, vlerat minimale dhe maksimale do të jenë si më poshtë:

Në vendet malore 9/20°C

Në vendet e ulta 14/25°C

Në bregdet 15/24°C