Kryeministri Edi Rama e ka cilësuar protestën e sotme si partiake. Sipas tij, në protestë nuk kanë dalë studentë, por militantë të partive dhe të rinj nga forumet e partisë Demokratike e LSI-së.

“Forumet e Doktoreshë Monës dhe Lul artistit bëjnë si studentë. Militantë të PD-së dhe LSI-së bëjnë si familjarë të studentëve. Zyrtarizuan sot pengmarrjen e studentëve”, u shpreh Rama.