ra

Kryeministri Edi Rama zgjodhi Korçën për të festuar ditën e mësuesit, qytetin ku 130 vjet më parë u hap dhe Mësonjëtorja e parë e gjuhës shqipe.
Vizitën në Muzeun Kombëtar të Arsimit, Rama e ka shfrytëzuar për të shkrepur dhe foto, ku Kryeministri pozon me pushkë në dorë