Teksa po mbyllej emisioni dhe intervista kishte arritur tek urimet, Edi rama që me siguri e ka dëgjuar zhurmën për largimin e Sokol Ballës nga Top Channel drejt Vizion Plus ka bërë një batutë: “Ju uroj edhe juve që “story” të jenë “on top”. Por e menjëhershme ka qenë përgjigjja e gazetarit. Ai ka aluduar se nuk ka rëndësi në cilin kanal transmerohet emisioni boll që të thotë gjëra të vërteta: “Rëndësi ka që të jenë “Real Story” është përgjigjur aty për aty ai.