Pas mbylljes së protestës së opozitës ka reaguar menjëherë kryeministri Edi Rama që në një postim në Twitter shkuan: “Marshimet për të rrëzuar qeverinë me kapsolla janë xhiro bosh që nuk nxjerrin askund? Përsëri respekt për Policinë e Shtetit në taksiratin që e ka zënë?Dhe një mesazh për LB: Lëri kapsollat!Autobuzin e këtij qershori e humbe po mos humb trenin e qershorit 2021!Kur do flasim?” – e mbyll Rama.