Kryeministri Edi Rama u ka uruar sot mirëmëngjesin, ndjekësve të tij në Fb me pamjet e një rruge të re.

“Mirëmëngjes dhe me këto pamje të rrugës së re Lalëz-Biz-Drac-Kepi i Rodonit që është pranë përfundimit duke plotësuar të gjithë infrastrukturën rrugore të zonës turistike të Ishmit në Durrës, ju uroj një ditë të mbarë.”