harejdina-1

Në Tiranë zhvillohen dy protesta për lirimin e Ramush Haradinajt, që mbahet i ndaluar në Francë për llogari të Serbisë. Qindra qytetarë u mblodhën para bustit të Adem Jasharit, ndërsa përpara ambasadës franceze LSI ka thirrur qindra të tjerë. qyetarët i kërkojnë Fancës ta lirojë Haradinajn dhe të mos bëjë lojën e Serbisë, pasi ai është shpallur i pafajshëm për akuzat për krime lufte nga Gjykata e Hagës.

harejdina-2

harejdina-3

harejdina-5