Vetëm pak para nisjes së protestës, kryeministri Edi Rama ka publikuar një video ku tregon dhe vendodhjen e tij.

Ai ka shkuar në fshatin Savër të Lushnjes, në sipërmarrjen e një gruaje.

“Në sipërmarrjen e një gruaje eskportuese që u jep punë 1200 burrave”, shkruan Rama.

Ndërkaq, protesta e opozitës pritet në nisë në orën 11:00 para Kryeministrisë.