b r

Ish -kryeministri Sali Berisha ka dhënë sërish alarmin për kultivimin e kanabisit në Shqipëri. Ai ka përdorur një foto -montazh që tregon kryeministrin Rama në mes të një parcele me kanabis, të shoqëruar me diçiturën: Fotomontazh, prodhim i mbare i mallit edhe kete vit! Rama le te lehe, qente t’i shkojne mbrapa!”. Sipas të dhënave të shërbimeve të inteligjencës, këtë vit në Shqipëri kanë hyrë të paktën 5 ton farë kanabis dhe paralajmërimi i Berishës duket se ka të bëjë pikërisht me këto të dhëna shqetësuese.