Pas reagimit në Twitter të kryeministrit Edi Rama, ku i cilësonte deputetët e opozitës si njerëz që e kanë vrarë kohën koteceve duke dhunuar pula e vjedhur vezë, vjen edhe kundërpërgjigja e tyre.

Disa deputetë të Partisë Demokratike kanë kërkuar përjashtimin e kryeministrit nga seanca plenare për shkak të fyerjeve që ai ka përdorur ndaj grupit parlamentar të PD-së si dhe ndaj disa deputetëve në veçanti. Këtë kërkesë e kanë firmosur disa nga deputetët e PD-së.