Noiyz

Këngëtari Noizy na e ka vërtetuar tashmë se ka një shpirt të madh. Ai është i lidhur tepër ngusht me fansat e tij.

Së fundmi këngëtari ka postuar një video në rrjetet e tij sociale teksa shihet duke befasuar fëmijët e një jetimoreje me prezencën e tij dhe duke ju dhurar atyre nga një çokollatë.

Ai është mjaft i ngazëlluer teksa ju a bën këtë surprizë. Jetimorja “Zyber Halluli” është ndarë mjaft e kënauqr nga kjo vizitë.