aferd

Këngëtaren dhe modelen e njohur Afërdita Dreshaj, kemi mundësinë që gati çdo ditë ta shohim aktive në rrjetet e saj sociale. Së fundmi ajo ka publikuar një status në twitter, ku edhe i drejtohet fansave me një këshillë: “You have to love, to be loved”.
Së çfarë e shtynë këngëtaren që të publikoj mjaft shpesh shkrime të tilla, këtë s’e dimë. Ama ajo do të vijë shumë shpejt me disa projekte të reja në treg.