shqiptarja_0

Një shqiptare ka tentuar të hidhet nga dritarja e një hoteli në Torino, duke shkaktuar panik në zonë. 29 –vjeçarja ka qëndruar për disa minuta e varur në dritare, derisa mbërritën forcat zjarrfikëse dhe të policisë. Pas disa minutash zjarrfikësit kanë mundur ta zbresin. Ajo ka thënë se shkak për këtë veprim ishin problemet që kishte në punë.

49