Edi Rama ka shoqëruar sot në ditën e parë të shkollës Aurelin dhe Alesion, qe pasi i shpetuan termetit u sistemuan edhe ne banesa te reja. Ai i ka marre me makine dhe i ka shoqeruar sot ne shkollen “Ahmet Zogu” në Kamëz. Teksa zbriten nga makina dhe i priti kryebashkiaku i bashkisë Kamëz, Rakip Suli, Rama i ka dhene nje potosi te qarte.VIDEO/ Rama tallet sërish me Veliajn: Ka lezet shkallët. Xix. Xix. 

Edi Rama: O Rakip rregulloe këtë gropën.

Rakip Suli: Patjetër.

Edi Rama: Te dera e shkollës me gropa?

Rakip Suli: Ka lënë shumë gropa ai (i referohet paraardhesit)

Edi Rama: E di të ka lënë shumë gropa, po iku ai.

Rakip Suli: Kur lë shumë gropa e do pak kohën e vet. Siç e gjete dhe ti para disa vitesh.

Ne dalje nga shkolla, Rama nuk e ka lene pa e kujtuar edhe njehere:

Edi Rama: Vetëm atë gropën atje Rakip.

Rakip Suli: Patjetër po ka lënë shumë gropa ai.

Edi Rama: Lë shumë gropa tani, nesër gropa e mbyllme Rakip. E di ti!

https://www.facebook.com/watch/edirama.al/