cela

Një nga drejtuesit e listës së Tiranës, Çela shprehet se LSI do tw jetw forcë e parë në zgjedhjet e 18 qershorit, nisur nga karakteri i kësaj partie, që, sipas tij, ka krijuar stabilitet e ka dhënë zgjidhje të konflikteve dhe problemeve në politikën e vendit.

LSI do të jetë forcë fituese dhe rrjedhimisht drejtuese. Ne jemi gati të drejtojmë vendin. Koha dhe njerëzit kërkojnë që filozofia e LSI të drejtojë vendin dhe ne nuk mundemi kurrsesi të bëjmë gjë tjetër vetëm se t’i bindemi këtij vullneti e të punojmë fort ta arrijmë këtë objektiv.” – tha Çela