Pasi i thanë gjithë botës lajmin e madh, aktorja zbuloi gjithashtu se ka vendosur të largohet nga aktrimi.

Markle, e cila është gjithashtu ambasadore e OKB-së dhe ka studiuar për marrëdhënie ndërkombëtare, nuk e sheh këtë tërheqje si diçka prej së cilës heq dorë por si një mundësi për një fillim të ri.“E shoh si një kapitull të ri, një fillim. Kam punuar për show-n tim për 7 vite me rradhë dhe jam krenare për punën që kam bërë. “,- shprehet Markle.