astrit-patozi_5

Një mesazh i shkurtër ka ardhur edhe prej deptetit të Partisë Demokratike, Astrit Patozi pas arritjes së marrëveshjes ndërmjet mazhorancës dhe opozitës.

Urimet më të mira për të gjithë ata që besuan fort dhe deri në fund se nuk mund të ketë zgjedhje pa opozitë, po aq sa edhe nuk mund të ketë opozitë pa zgjedhje”, shprehet Patozi.