Majlinda

Jo vetëm kush ka vajza botën ka, por edhe kush ka motra botën ka. E këtij mendimi është deputetja e Partisë Demokratike, Majlinda Bregu, e cila ka dy motra.

Majlinda Bregu ka postuar në rrjetin social “Facebook” një foto teksa pozon bashkë me dy motrat, këngëtaren dhe prezantuesen Ornela Bregu si dhe me motrën tjetër.

« Kush ka motra botën ka » , ishte mbishkrimi që shoqëronte foton e postuar nga deputetja Bregu.