Lirc

Lyrical Son është pa dyshim një ndër rep artistët më të mirë që ka muzika shqiptare, koncertet e ndryshme gjatë verës dhe puna e tij muzikore jo vetëm që e vërtetojnë këtë por sjellin edhe të ardhura të mira nga muzika!

Por nuk janë të vetmet të ardhura që i merr nga muzika. Ai ka edhe një biznes të tijin familjar dhe merret me drejtimin e kompanisë “Silk Trade”.

Së fundmi ai ka postuar një foto në rrjetin e tij social në instargram teksa e e ka shoqëruar me një mbishkrim mjaft interesant!
”Po Folni Per MILIONA?!? Po qka po Bisedoniii !?! Lol… dont u talk about that Boss Life around me..!!! #PaKredi, #PaFajde, #PaBorgje..!!! Cleannnn like a muthafvcka…!!!” – kishte shkruar këngëtari.