Lind

Linda halimi, një nga këngëtaer kosovare e cila po korr mjaft sukses në Amerikë, mesa duket nuk i është rritur mendja dhe nuk i kursen fjalët e mira për koleget e saja.

Pas publikimit të një mbishkrimi në ‘Twiter’ ajo thotë se në Kosovë kemi këngëtare me vokal mjaft të fuqishëm dhe ndër to janë Flaka Krelani & Teuta Kurti. “Kush ka thonë që ne s’kemi këngëtare të talentuar? Kemi yjet me vokal të jashtëzakonshëm si Teuta Kurti, Flaka…” – ka qenë mbishkrimi i këngëtares në faqen e saj zyrtare në ‘Twitter’.